Clinica din Drumul Taberei

Image PlaceholderDe peste 11 ani clinica DENTAL-PROJECT executa constructii din aur si platina pentru lucrarile din portelan. De asemeni utilizam diamante provenite din Belgia pentru estetica dintilor frontali. Cunoastem ca platina, aurul, zirconiul si titaniumul sunt materiale biocompatibile-nu sunt respinse de organismul uman. Cabinetul se lauda cu un palmares de cateva sute de implanturi din titan pur de cea mai buna calitate (99% TI), cu lucrari din zirconiu dar si lucrari clasice din portelan.

Despre albire dentara cunoscuta si sub numele de albirea dintilor, spunem ca este o procedură comună în stomatologie generală. Potrivit medicului stomatolog, albirea reface culoarea naturala a dintelui si chiar dincolo de aceasta. Există mai multe metode disponibile, cum ar fi periaj, benzi de albire, albire stilou, gel de albire, și albire cu laser. Albirea dintilor a devenit una din cele mai solicitate proceduri în stomatologia cosmetica din zilele noastre. Mai mult de 100 de proceduri de acest gen sunt solicitate lunar in cabinetele noastre.

Nu ne place sa asteptam...

Image PlaceholderPacientii beneficiaza de atentie din partea cadrelor medicale prin programari inteligente, eliminand astfel aglomeratia sau cozile stresante din salile de asteptare. Din punctul nostru de vedere, noi respectam intotdeauna ora programarii pacientului astfel incat acesta nu este nevoit sa astepte. Totodata si noi ne dorim ca si dumneavoastra sa fiti punctuali respectand cat se poate programarea orara.

Sanatate inainte de toate

Image PlaceholderPentru a oferi pacientilor nostri sanatate dentara maxima, ne place să-i vedem în mod regulat pentru a găsi și rezolva orice problemă din timp, înainte de a se agrava si a se transforma în probleme dureroase, ireversibile sau mai scumpe. De altfel este bine sa ne invatam copiii inca de mici sa ne faca o vizita, sa nu le fie frica si nici sa aiba vreodata frica de noi intrucat vazuta din timp, orice problema poate fi rezolvata mult mai usor si fara a distruge structura dintilor. In afara de sanatate dentara, de asemenea, ne ocupam si de cosmetica dentara. Suntem campioni mari in aliniere, punti și albiri profesionale. Aceste tratamente minim invazive oferă mari rezultate estetice prin simple indreptari ale dintilor răsuciti sau înclinati, acoperirea unor goluri intre dinti sau masele datorate lipsei sau deteriorarii acestora, usurand astefel masticatia.